festival de circo vegano

VIDEO RESUMEN: "FESTIVAL DE CIRCO VEGANO 28/12/19"

realizado por x-shadow media​

(En castellano a continuación)⬇️

🎪Festival de Circ Vegà

Events4Animals vam realitzar el passat dissabte 28 de desembre a la nau de Circ de Can Batlló, un esdeveniment benèfic, en benefici del santuari d’animals: Santuario Joplin.

Amb actuacions de circ (trapezi, teles, slackline, clown…), DJ Vegan, sortejos, venda de menjar i beguda (tot vegà, donat per empreses col·laboradores), i moltes més sorpreses!

També vam comptar amb la participació de l’associació Birds Friends i Sakura Paradise donant a conèixer també els seus projecte.

També vam realitzar dos súper sortejos per material donat per diverses entitats, que es va realitzar al mateix esdeveniment.

La programació va ser la següent:

19:00h – 20:00h: Concert Rumba Catalana amb Daniel Pubill
20:00h – 22:00h: Inici Circ
22:00h – 00:00h: Sortejos y DJ Vegan (música electrònica i variada)

➡️L’esdeveniment va funcionar amb taquilla inversa (Gorra)

🎩La taquilla inversa és un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador. Al finalitzar les actuacions es passarà “la gorra”. És un intent de reformular el consum de cultura, d’adaptar l’oferta a totes les persones i per a crear una via de comunicació directa entre el públic i l’organització. Esperem que t’ho prenguis com una oportunitat per valorar tot el que comporta un esdeveniment i adaptar-ho a la teva situació econòmica.

Empreses col·laboradores💙:

Vegaterra, Cerveza Veer,  Roberto Lemes, Tripper Tattoo, Cooperativa Vegasun 100% vegetal, Dekimba, La Huerta De Ivan, Oberon Libros,  Bollipan, Veggie foods, Bueno y Vegano, Mi Perrito Coquetto, Atlantis El Surgir del Arte, En la mente de los animales y Calabizo

*⛔A cap dels nostres esdeveniments s’acceptaràn conductes masclistes, racistes, especistes etcètera, en cas de donar-se el cas l’expulsió serà immediata.
A la zona de venda de beguda i menjar, vam disposar d’un “Punt violeta”.

 

——————————————————————————————————————————–

CASTELLANO:

🎪Festival de Circo Vegano

Events4Animals realizamos el pasado sábado 28 de diciembre, en la nave de Circo de Can Batlló,  un evento benéfico en favor del santuario de animales: Santuario Joplin.

Con actuaciones de circo (trapecio, telas, slackline, clown…), DJ, sorteos, venta de comida y bebida (todo vegano, en su mayoría donado por empresas colaboradoras) y ¡muchas más sorpresas!

También realizamos unos súper sorteos como puedes ver más arriba, que fueron sorteados en el mismo evento.

Además contamos con la participación de la asociación Birds Friends y Sakura Paradise, dando a conocer sus proyectos.

La programación fue la siguiente:

19:00h – 20:00h: Concierto Rumba Catalana con Daniel Pubill
20:00h – 22:00h: Inicio Circ
22:00h – 00:00h: Sorteos y DJ Vegan (música electrónica y variada)

➡️El evento funcionó con entrada libre y taquilla inversa (Gorra).

🎩La taquilla inversa es un ejercicio de responsabilidad y madurez por parte de los espectadores.
Al finalizar les actuacions se passarà “la gorra”. Es un intento de reformular el consumo de cultura, adaptando la oferta a todas las personas y, además, crear una vía de comunicación directa entre el público i la organización. Esperamos que lo entiendas como una oportunidad para valorar todo lo que comporta un evento y adaptarlo a tu situación económica.

Empresas colaboradoras💙:

Vegaterra, Cerveza Veer, Serigrafía Vegana, Tripper Tattoo, Vegasun, Dekimba, la huerta de Ivan, Editorial Oberón. Bollipan, Veggie Foods, Bueno y Vegano, Atlantis El Surgir del Arte Mi perrito coquetto, Alba Serrano y Calabizo

⚠️Para más información nos puedes escribir a: info@events4animals.org

⛔*En ningun caso se aceptarán conductas machistas, racistas, especistas etc En caso de que ocurriera la expulsión será inmediata.
En la zona de venta de comida y bebida dispusimos de un “Punto violeta” .

galería de fotos del circo:

fotos realizadas por Roland bos @ronaldinyo

Video promocional del "Festival de Circ Vegà" que organizamos Events4Animals en beneficio del santuario de animales: Santuario Joplin.

artistas: